You will never forget about it

Chalet Belpiano

streep-tekening

Spelregels

def.logo-chalet-belpianozonder-tekst

Aantal personen

Het is niet toegestaan om het chalet met meer dan het overeengekomen aantal personen te betrekken.

Huisvuilverwerking

In Zwitserland is het verplicht huisvuil te spiltsen en gebruik te maken van de witte afvalzakken voor restafval die te koop zijn bij de kassa in de supermarkten en bij het Office Du Tourisme. Op het gebruik van andere afval zakken dan de zakken die je koopt in Nendaz staat een grote boete.

Schoonmaken
Wij gaan ervan uit dat u het huis netjes  achterlaat, het afval moet zijn afgevoerd en de keuken dient te zijn opgeruimd. Onze beheerder zorgt voor de eindschoonmaak. Verder vertrouwen wij erop dat u met huis, tuin en interieur omgaat alsof het uw eigendom was. Voor de verplichte eindschoonmaak brengen wij  € 150,00 euro in rekening boven op de huursom.

Linnengoed
Op de bedden liggen een ondermatras en een molton. Er zijn 4 eenpersoons dekbedden, 2 tweepersoons dekbedden en 8 slaapkussens aanwezig. Onderlakens ( Bedmaat is 90x200cm) , dekbedhoezen, kussenslopen, hand- en theedoeken moet u zelf meenemen.

Telefoon, onze GSM heeft op de locatie een prima ontvangst.

Roken
Roken is in het chalet niet toegestaan.

Huisdieren

Huisdieren kunnen wij helaas niet toestaan.

Energiekosten
De huurprijzen zijn inclusief energiekosten.

Winter
Ski’s en skischoenen dienen in de speciaal daarvoor bestemde ruimte te worden geplaatst, In geen geval mogen ski’s en skischoenen tegen de buitenmuren worden geplaatst.

Reglement
Het van toepassing zijnde huishoudelijk reglement treft u aan in het chalet.
Wij gaan ervan uit dat u zorgvuldig met ons bezit omgaat, zodat het chalet zijn extra kwaliteit blijft behouden. Wij verzoeken u eventuele schade aan serviesgoed e.d. aan ons te melden zodat wij het aan kunnen vullen.

Toeristenbelasting

Naast de huurprijs betaal je toeristenbelasting 3,10 euro per persoon per dag en voor kinderen tussen 6 en 16 jaar 1,55 euro per dag.

def.logo-chalet-belpianozonder-tekst

Beschikbaarheid

Contact